{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Mladi glumci i "ženske teme" u Dejana talk show

6.11.2015. u 10:58
3
OBN TV: Mladi glumci i "ženske teme" u Dejana talk show
3
I ovoga vikenda Dejana talk donosi zanimljive teme, u subotu, 07.11. 2015. Dejana Rosuljaš će ugostiti mlade glumce pred kojima je blistava budućnost a nedjelja, 08.11.2015. je rezervisana za ženske teme. Ovoga puta u DTS će se govoriti o menopauzi.
Glumci su još u staroj Grčkoj predstavljali ljude sa talentom i magnet za mase, igrajući u antičkim komedijama i tragedijama. Od tada iz generacije u generaciju neki novi mališani privučeni svjetlima pozornice, rastu na daskama koje život znače i postaju glumci, junaci naših predstava, serija, filmova. Zato ove subote u studiju OBN TV i Dejana talk show-a gostovaće buduće zvijezde čije će se role citirati i ponavljati, mlade ljude koji su krenuli putem najvećih glumaca. I već sada, iako su veoma mladi, pokazuju da će možda biti dostojni nasljednici bardova našeg glumišta.

U nedjeljnom DTS bit će riječi o Menopauzi. Menopauza je nova faza u životu žene koju svaka od žena doživljava ili će doživjeti na različit način. Na to utiču kultura i genetika, kao i brojni spoljni faktori. Kako prepoznati menopauzu? Da li su menopauza i klimaks isto? Gošće Dejane Rosuljaš će iz svog iskustva govoriti o ovoj temi, a stručna saradnica OBN TV će objasniti na koji način je moguće suočiti se sa sa ovim problemom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: