{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Mirza Selimović gost showa Neki novi klinci

24.12.2015. u 13:59
7
OBN TV: Mirza Selimović gost showa Neki novi klinci
7
U showu Neki novi klinci Mirza Selimović će premijerno otpjevati novu pjesmu "Ne dolazi u snove".
OBN TV će večeras od 20:50 sati premijerno emitovati novo izdanje showa Neki novi klinci. Osim sjajnih interpretacija gledaoci će imati priliku poslušati novu pjesmu Mirze Selimovića "Ne dolazi u snove".

Pjesma "Ne dolazi u snove" je drugačija od onog što je Mirza do sada snimao. Novi, stalni član žirija od večeras je Topalko. Voditelji su i dalje dobro uigrani tandem Filip Mitrović i Ana Sević.

U showu Neki novi klinci i večeras će nastupiti osam novih klinaca.

Mia Smiljanić ima 11 godina i dolazi iz Beograda. Pored pjevanja Mia svira i violinu. Za sebe kaže da je vesela devojčica, voli zabavnu muziku.

Goran Dimić ima 10 godina i dolazi iz Žablja. Njegov muzički idol je Šaban Šaulić. Goran smatra da su njegove vrline poštenje, poslušnost i to što je dobar đak, a mana mu je što se previše igra. U slobodno vreme uči da svira klavijature.

Teodora Novaković ima 12 godina i dolazi iz Beograda. Ova osećajna, dobra i vrijedna mlada dama, pored pjevanja bavi se i odbojkom. Muzički idoli su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević.

Blagica Dzunzurovska ima 14 godina i dolazi iz Skoplja. Kada ne pjeva ona vrijedno vježba violinu. Voli folk muziku.

Milica Čikarić ima 14 godina i dolazi iz Jagodine. Milica ima crni pojas iz karatea, glumi u školskoj sekciji i svira klavir, a najviše od svega voli pjevanje. Njen muzički idol je Jelena Tomašević.

Emina Hadžović ima 14 godina i dolazi iz Goražda. Za sebe kaže da je uporna i druželjubiva. U slobodno vrijeme pleše folklor i voli crtati, ali je ipak muzika njena najveća ljubav.

Marija Didić ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Voljela bi jednog dana da ima karijeru poput njenih idola Marije Šerifović i Jelene Tomašević. Ona je, kako kaže, druželjubiva, ali i tvrdoglava.

Đorđe Jovanović ima 11 godina i dolazi iz Niša. Jedno vreme je trenirao fudbal, ali je ljubav prema muzici ipak pobjedila. Uzor mu je Šaban Šaulić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: