{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Ko je Goran iz Velikog Brata?

28.10.2015. u 12:06
13
6
OBN TV: Ko je Goran iz Velikog Brata?
13
OBN TV: Ko je Goran iz Velikog Brata?
Četrdesetosmogodišnji Goran Todić iz Sarajeva je najnominiraniji ukućanin Velikog Brata i omiljeni krivac za sve svađe i probleme.
Vjerojatno najomraženiji stanar ovogodišnjeg regionalnog Velikog Brata je svestrani Goran Todić, a iako je u svome životu puno toga ostvario, zadržao je skromnost i u kući se rijetko time hvali.

Naime, Goran je glumac po vokaciji, uz to je svestrani sportaš s tridesetogodišnjim iskustvom u padobranstvu te s iskustvom u borilačkim sportovima. Duže se vrijeme bavi i japanskim budizmom čija je specifičnost vjerovanje u samoga sebe i svoje sposobnosti, a ne u određeno božanstvo.

Ono što je Goran naglašavao u kući Velikog Brata kojeg u programu OBN TV možete pratiti od 21:50 sati jest da je humanitarac. U jednom sedmičnom zadatku je svojih 5 000 eura gotovo do kraja čuvao kako bi ih poklonio potrebitoj djeci iz Dječijeg doma Bjelave u Sarajevu. Nadalje, Gogo je društveno angažiran i u promicanju zaštite okoliša i spomenika prirode, a omiljen je u krugu svojih prijatelja i saradnika.O Goranovim padobranskim skokovima iznad Mostara snimljen je dokumentarno-igrani film "Nebo" koji je dobitnik više nagrada na internacionalnim festivalima kratkog filma posvećenima turizmu i ekologiji.

Glumačku je karijeru započeo u pozorištu, u predstavama poput "Hamleta", a glumio je i u Italiji i državama bivše Jugoslavije. Nastavio je s filmom "Bol od meda" koji je prvi film koji je progovorio o anoreksiji, a koji je na 67. filmskom festivalu u Veneciji odnio nagradu za najbolji porodični film.Budući da se nije mogao baviti isključivo glumom, osjetio je poriv da preuzme odgovornost da štiti osobe koje se nisu u stanju štititi same, pa je postao tjelohranitelj poznatih. Iako ga se romantično povezivalo s Berlusconijevom suprugom, kaže kako je sa svojim klijentima bio u isključivo profesionalnom odnosu te da oni za njega nisu nikad bili ništa više od klijenata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: