Film/TV
4

OBN TV: Jelena Karleuša plakala u "Zvezdama Granda"

Voja Nedeljković i Sanja Kužet će i 26.11.2016. od 20:00 sati gledaocima OBN TV poželjeti dobro veče u novom izdanju najgledanijeg muzičkog takmičenja u BiH "Zvezde Granda".

Na velelepnu scenu Granda i u subotu 26.11.2016. stižu nove mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove zvijezde. Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocjenjivaće i komentarisaće i ovog puta "nezgodni" žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U produkcijskom žiriju, pored Saše Popovića sjediće Snežana Đurišić. Ona će zajedno sa Sašom Popovićem odobravati, ali i osporavati odluke žirija.

Gledaoce OBN TV očekuje još jedno sjajno izdanje popularnog showa u kojem će gledaoci moći vidjeti sukob Jelene Karleuše i Bosanca, ali i saznati ko je talentirani kandidat koji će izaći na scenu i samouvjereno otpjevati veliki hit i čija će izvedba izazvati emotivnu reakciju publike i žirija. Iako je gledaoci nisu navikli vidjeti uplakanu Jelena Karleuša će jedva uspjeti zaustaviti suze.

"Zvezde Granda" su i 19.11.2016. bile apsolutno najgledaniji programski sadržaj ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.