OBN TV: I Veliki Brat zbunjen

Sponzorirani članak
27.11.2015. u 13:00
4
OBN TV: I Veliki Brat zbunjen
4
OBN TV: I Veliki Brat zbunjen
Nova romansa ili čin očajnika su riječi kojima najlakše možemo opisati Goranov poljubac sa Steffani.
Veliki Brat je sinoć pozvao Gorana i Steffani u ispovjedaonicu jer je primijetio koliko je teško pronaći trenutak samoće u kući. Ipak, ono što se kasnije dogodilo, prepričavat će se danima, kako među stanarima tako i među gledaocima.


Goran je cijeli dan žarko htio popričati s "vampiricom", a dobio je priliku u ispovjedaonici. Tada joj je nakon poduljeg oklijevanja i okolišanja priznao da želi da ona ostane duže u kući koju je planirala napustiti danas. Steffani se, pak, nije dala smesti i držala se zacrtanog. Međutim, pri izlasku iz ispovjedaonice, iza zavjese koja vodi k vratima kuće, Goran ju je poljubio. Iako se nije vidjelo, zvukovi su govorili sami za sebe. Naime, čuli su se uzdisaji i šuškanje osobnih mikrofona, a i zid se u jednom trenutku zatresao.

Steffani se potom vratila u spavaću sobu, ali Tini i Zorici nije promaklo njezino smješkanje. Zorica je bila uvjerena da se nešto dogodilo između Steffani i Gorana, rekavši da od nje ne može sakriti leptiriće u trbuhu. Dodala je da je "zablistala kao da je Đorđa vidjela" te da za hemiju između nje i Gorana zna već nekoliko dana. Toliko je bila uvjerena u svoju teoriju da je bila spremna okladiti se.


Tina, Zorica i Steffani su se potom zaputile u dvorište, gdje je pronicljiva Tina pogodila sve detalje intimnog susreta Splićanke s Goranom. Pogodila je da su se ljubili u ispovjedaonici na jedinom mjestu gdje kamere ne snimaju jer joj je brada bila zamazana ružem. Iako su ona i Zorica obećale da nikome neće reći, Steffani je uporno i odlučno sve poricala. Ipak, njih dvije nisu tako lako odustajale te su čak i imitirale njihov strastveni poljubac.


Steffani se potom pokušala opravdati Zorici da joj je Goran drag kao prijatelj i ništa više dok Zorica smatra da on želi nešto više od toga. U svom stilu joj je potom dobacila da joj je "malo pročešljao jednjak", što je Splićanki bilo urnebesno smiješno.

Goran se, s druge strane, drugačije nosio s neugodnom situacijom. Stoički je slušao zadirkivanja Katje i Zorice koje su dobacivale kako će se svašta dogoditi u ovom Big Brotheru te su se pitale što se to novo rađa. Steffani je šapnula Goranu da su ju provalile na što je on kratko odgovorio da nisu imale što provaliti, zanijekavši cijelu situaciju.


Je li ovo samo Goranov očajnički pokušaj da zadrži Steffani u kući još nekoliko dana te što će Đorđe i Lejla reći na novonastalu situaciju, saznat ćemo u narednim danima.

Sigurni smo i da će se Antonija i Sky dotaknuti ove situacije u večerašnjoj emisiji uživo koju možete pratiti od 21 sat na OBN TV.


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: