{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Goran se vratio u kuću Velikog Brata

1.12.2015. u 14:52
3
OBN TV: Goran se vratio u kuću Velikog Brata
3
OBN TV: Goran se vratio u kuću Velikog Brata
Goran se vratio u kuću Velikog Brata uvjeren da ga se Tina zaželjela.
Svega nekoliko trenutaka nakon što je njegove tajne odaje napustila Vesna, Goran se uputio prema glavnoj kući Velikog Brata i pozdravio stanare koje je protekla tri dana pratio preko plazmi.

Stanari su se trebali praviti kao da ne znaju ništa o njegovu boravku u tajnoj kući, dok je Goran tvrdio da je tri dana proveo s Lejlom kada je iznenada saznao da je publika izglasala da se ponovno vrati u show.

Tina je, naime, istoga dana dobila tajni zadatak uvjeriti Gorana da joj nedostaje te da se kaje zbog njihovog odnosa koji je od samih početaka narušen. I izgleda da je to maestralno izvela budući da je 48-godišnji Sarajlija pri svome povratku bio oduševljen upravo njenom reakcijom.

Kada je ušao u ispovjedaonicu nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo zbog Tininih, doduše odglumljenih, osjećaja. Smatra da ona sada napokon ima mišljenje o njemu koje je trebala imati od samoga početka. "Možda nikada nije kasno ako netko zaista želi promijeniti mišljenje", uzbuđeno je rekao Goran koji je čak i zapljeskao Tininom iznenadnom "preobraćenju".

Više saznajte večeras u dnevnoj emisiji Velikog Brata od 21:45 sati na OBN TV.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: