Film/TV
1

OBN TV: Gladni i ljuti ukućani u kući Velikog Brata

Sponzorirani članak
Kuću Velikog Brata prošloga petka napustila je Andrea. Nakon zadataka koje je Veliki Brat dodijelio pojedinim ukućanima situacija je svakim danom sve napetija.

Sedmični zadatak kojeg su dobili Goran i Branislav mogao bi imati dugoročne posljedice za njih obojicu jer su im stanari već opako počeli zamjeriti što imaju novac, a neće da im kupe hranu. Da zakuha stvari još više, Veliki Brat je stanarima omogućio da na televizoru gledaju šta Goran i Branislav govore dok su u ispovjedaonici. Njih dvojica su komentirala da neće nikome ništa kupovati i da ne vide razlog zbog kojeg Mika i Giba, koji najviše protestiraju oko proteinskih shakeova, ne mogu to jesti ako jedu i ostali stanari. Šokirani stanari su samo u čudu promatrali što se događa, a kako je počelo čini se da će svađe koje su u kući postale svakodnevan scenarij sada postati samo još češće.

Kako je krenulo, čini se da u kući Velikog Brata do petka neki neće izdržati od gladi. Uzrujani su svi, ali više od gladi, stanare je pogodilo to što Goran i Branislav imaju novac, ali stanarima ne žele ništa kupiti. Mika i Giba su posebno ljuti i razočarani te stalno cvile da su gladni, što je pak u očaj bacilo njihovu majku Radu. Ona plače Velikom Bratu da ne može spavati noćima jer joj djeca gladuju, pa se Veliki Brat smilio i odlučio da će Miki i Gibi dati hranu koju im Rada skuha. Šta se zbiva unutar kuće VB, saznajte u dnevnim emisijima u 20:50 sati na OBN TV.

Goran svoje nedavanje novca za hranu pravda time da štedi kako bi taj novac kasnije dao u humanitarne svrhe, no stanari mu to ne vjeruju. Mika i Giba su pozvani u ispovjedaonicu gdje su s Velikim Bratom komentirali novonastalu situaciju te su se obojica složili da ne vjeruju da je čovjek poput Gorana humanitarac.

Velikog Brata svakodnevno u programu OBN TV možete pratiti u nekoliko termina, 10:00, 15:00, 19:15 i 20:50!

OBN