Film/TV
1

OBN TV: Fahrudin Radončić u "Teleringu"

Hapšenje dva visoka funkcionera Saveza za bolju budućnost (SBB) zbog ometanja istrage u krivičnom postupku koji vode Tužilaštvo BiH i Osnovni sud u Prištini protiv Nasera Keljmendija prema ocjenama analitičara može uzdrmati koaliciju SDA-SBB.

Bez cenzure i ove nedjelje 17. Januara u 13:15h bit će u Teleringu kada će Mato Đaković ugostiti Fahrudina Radončića predsjednika SBB BiH. U razgovoru sa Đakovićem, Fahrudin Radončić će odgovoriti na pitanja koja posljednjih dana potresaju BiH ali i SBB.

Da li će hapšenje kadrova SBB-a uzdrmati koaliciju SDA-SBB i da li će ostaviti i kakve posljedice? Ko stoji iza hapšenja ? Da li i dalje podržava Bakira Dautbašića za ministra i vjeruje li da će moći proći sigurnosne provjere prije imenovanja za ministarsku funkciju?

Nezaobilazna tema bit će i referendum u RS i zakon o praznicima poslije odluke Suda BiH.

"Samo u Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše iza kulisa posljednih dana razgovara. Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 17. januara od 13:15h samo na OBN TV" - poručuju iz ove TV kuće.