Film/TV
6

OBN TV: Energija i mladost u showu Neki novi klinci

Ivana Orlović
Večeras će osam novih klinaca pokazati svoj talent.

U trećoj emisiji muzičkog showa "Neki novi klinci" koji je večeras od 21 sat na programu OBN TV predstavit će se mlade nade iz cijelog regiona koji će svojim umiljatim glasićima učiniti da na par sati zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju. Specijalni gost u žiriju je Saša Kapor.

Večeras se predstavlja osam novih takmičara.

Ivana Orlović ima 13 godina i dolazi iz Donjih Petrovaca. Voli Jelenu Tomašević i njene pesme. U slobodno vrijeme voli da recituje, pleše balet i glumi. Svoj talenat naslijedila je od oca.

Meris Karamustafić ima 13 godina i dolazi iz Sarajeva. Njegovi muzički idoli su Safet Isović i Šaban Šaulić. Pored pjevanja on svira i harmoniku. Voli da se druži, a mana mu je što nije pričljiv.

Sara Gigova ima 11 godina i dolazi iz Skoplja. Svira violinu, a voli i hip-hop, latino plesove i moderni balet. Muzički uzori su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević.

Stana Obradović ima 12 godina i dolazi iz Smedereva. Pored pjevanja zna i plesati. Njena sestra Jovana Obradović se takmiči u Zvezdama Granda, a njeni muzički uzori su Zorica Brunclik i Verica Šerifović.

Anja Ivković ima 13 godina i dolazi iz Vršca. Voli Jelenu Tomašević. Veoma je emotivna, ali i tvrdoglava. Ranije je trenirala rukomet.

Petar Petrović ima 14 godina i dolazi iz Jagodine. Njegovi muzički uzori su Šaban Šaulić i Emir Habibović. Za sebe kaže da je komunikativan, ali i da je tremaroš. Ranije je trenirao fudbal.

Jelena Miletić ima 12 godina i dolazi iz Kruševca. Za sebe kaže da je dobra, lijepa i poštena. Mana joj je tvrdoglavost. Svira klavir već četiri godine i ide na takmičenja iz solfeđa.

Lidija Janković ima 13 godina i dolazi iz Draginja. Trenira fudbal. Ide u osmi razred i ima pozitivnu tremu. Prošle godine se takmičila u Zvezdama Granda, a muzički uzor joj je Zorica Brunclik.

Neki novi klinci su na programu OBN TV večeras od 21 sat.