Film/TV
0

OBN svojim gledateljima donosi najuzbudljivije ljeto u regiji

Dolaskom ljeta zbivanja se sele južnije, osnosno gradovi na moru postaju žarišta zanimljivih priča. Zbog toga je TV OBN odlučila ovog ljeta iznenaditi gledatelje i napraviti istinsko programsko osvježenje, koktel zbivanja iz svih značajnijih morskih destinacija bivše Jugoslavije.

U okviru ljetnih pustolovina donijet će ekskluzivne priče i zabavu iz Dubrovnika, Budve, Hvara i Makarske, a sve što bude zanimljivo u drugim mjestima gledatelji OBN televizije također će moći vidjeti u svakodnevnom devedesetominutnom programu u terminu od 17:30 sati.

Zanimljive priče iz gradova na moru kombinirat će sa aktuelnostima u Sarajevu te tako gledatelji neće propustiti nijedan detalj kada je zabava u pitanju.

Voditelji i urednici su spremili mnoštvo najboljih nastupa pjevača, razglednica sa najljepšim plažama i zalascima sunca, urnebesnih zabava, interesantnih pojedinaca, sočnih tračeva...

U svakom od nabrojanih gradova otkrit će priče koje će gledatelje zabaviti, nasmijati, oraspoložiti i zadržati uz TV prijemnike.