Novi show na OBN-u
0

OBN Star model by Dejana Rosuljaš

Sarajevo-x.com
U aprilu na OBN Televiziji kreće novi projekt "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš", a casting za učesnice showa održat će se već sljedeće sedmice, tačnije, u ponedjeljak, 2. 3. 2009. godine.

Svijet mode, manekenki i modela te život iza kulisa magično je privlačan. Raskošne kreacije, blještavilo, stalna putovanja, eminentni vizažisti i kreatori dio su svjetskog jet-seta i glamura o kojem maštaju mnoge djevojke. Tek rijetkima od njih se ostvari san I postanu dio cijele te čarolije. No, sada po prvi puta na prostorima BiH kreće show o modelingu pod nazivom "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš", saopšteno je danas iz OBN Televizije.

Djevojke koje će se prijaviti za sudjelovanje u ovom showu moraju biti starije od 18 godina, a casting će se održati već sljedeće sedmice, u ponedjeljak, 2. 3. 2009. u 12 sati u prostorijama televizije OBN.

U showu će sudjelovati 12 djevojaka koje će izabrati ocjenjivački sud te će u narednim sedmicama uz pomoć vrhunskog tima stručnjaka naučiti tajne manekenstva, pravilnog držanja, lijepog hodanja, svladati tehnike dobrog make-upa, primjerenog stylinga, te otkriti kako se snimaju editorijali i reklame.

Show OBN Star Model by Dejana Rosuljaš krenut će s prikazivanjem 19. aprila, u 20.00 sati, a trajat će do 20. juna 2009. godine.

Stručni žiri te glasovi gledatelja odlučivat će o tome koja će od djevojaka nastaviti show. Prve tri djevojke dobit će novčane nagrade, a pobjednica automobil te naslovnicu tiražnog magazina. Također prvih pet djevojaka odvest ćemo na putovanje u svjetske centre mode, obećavaju iz OBN-a.

Voditeljica showa bit će poznata voditeljica OBN Televizije Dejana Rosuljaš.