Povratak Chrisa Notha
280

Objavljene prve fotografije Face sa snimanja nastavka "Seksa i grada"

N. O.
Sarah Jessica Parker i Chris Noth na setu serije "And Just Like That..."
Sarah Jessica Parker i Chris Noth na setu serije "And Just Like That..."
Sarah Jessica Parker i Chris Noth viđeni su u ponedjeljak u New Yorku kako snimaju scene za dugo očekivano ponovno pokretanje "Seksa i grada" odnosno za nastavak serije koji nosi naziv "And Just Like That...".

I 56-godišnja Parker i 66-godišnji Noth vraćaju se kako bi reprizirali svoje likove, Carrie Bradshaw i Facu, za seriju u produkciji HBO Maxa.

Parker je bila elegantno obučena noseći voluminoznu suknju na tufnice u kombinaciji sa crnim bodijem, rozom trakom za glavu i crnim štiklama. U međuvremenu, Noth je bio odjeven u odijelo dok je nosio mobilni telefon i neke papire.

U medije je dospio i dio novog scenarija prema kojem se Carrie i Faca navodno razvode, a sudeći prema prvim fotografijama Face na setu serije čini se da nisu u najboljim odnosima.

Fotografije koje je objavio magazin Page Six prikazuju Parker i Notha kako uvježbavaju scenu u kojoj njihovi likovi izgledaju napeto dok razgovaraju.

Par je već proživio jednu bračnu krizu u drugom dijelu filma snimljenom po istoimenoj seriji, a u kojem se Carrie nakratko opet povezala s bivšim zaručnikom Aidanom Shawom.

John Corbett, koji je utjelovio Aidana, također se vraća u seriju, a vraća se i Natasha Naginsky, Facina druga supruga koju glumi Bridget Moynahan.

Ona će se u seriji "And Just Like That…" pojaviti kao specijalna gošća, a već je viđena na setu u New Yorku.