Premijera 18. januara
46

Objavljen trailer serije "How I Met Your Father", gledaoci se raduju Kim Cattrall

I. S.
Foto: YouTube/screenshot
Foto: YouTube/screenshot
Objavljen je trailer serije "How I Met Your Father", koja je nastavak serije "How I Met Your Mother", a gledaoci se naročito raduju glumici Kim Cattrall.
Ona igra "odraslu verziju" Sophie, koju inače glumi Hilary Duff. Kako je moguće zaključiti iz naziva, "How I Met Your Father" će se fokusirati na to kako Sophie priča sinu o tome kako je upoznala njegovog oca.

"Sve što je trebalo da uradite jeste da mi kažete da će Cattrall biti naratorica. Sada jedva čekam da pogledam seriju", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Odabir Kim Cattrall za ovu ulogu je puni pogodak", također je jedan od komentara.

"U 2022. godini bilo je teško 'živjeti u trenutku'. Uvijek je postojalo neko drugo mjesto gdje ste mogli biti i neka druga osoba s kojom ste mogli biti u vezi", govori Cattrall u traileru.

Premijera serije će biti 18. januara na platformi Hulu. Scenarij su napisali Isaac Aptaker i Elizabeth Berger. Glumačku ekipu, pored Duff i Cattrall, čine: Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma i Josh Peck.

Inače, "How I Met Your Mother" je imala devet sezona i prikazivala se od 2005. do 2014. godine. U njoj su glumili Josh Radnor, Cobie Smulders, Jason Segel, Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris i Cristin Milioti. Bob Saget je glumio "odraslu verziju" Teda Mosbyja (Josh Radnor).