Spektakl u najavi
35

Objavljen trailer filma "Godzilla vs Kong": Epski obračun čudovišta

N. C.
Hollywood je uzdrmao internet trailerom filma "Godzilla vs Kong". Ljubitelji sedme umjetnosti širom svijeta oduševljeni su najavom koja traje gotovo dvije i po minute i sadrži gotovo sve što biste mogli poželjeti.

"Legende će se sudariti", kazali su tokom predstavljanja novog filma koji će prikazati dvije najmoćnije sile prirode koje se sukobljavaju na velikom platnu.

Film "Godzilla vs Kong" je režirao Adam Wingard, a u njemju glume Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall i mlada nada Kaylee Hottle.

U reklamnom materijalu Warner Bros, koji je u vlasništvu AT&T (T) podružnice WarnerMedia, istaknuo je: "Epski sukob dva titana podstaknut nevidljivim silama samo je početak misterije koja leži duboko unutar Zemlje".

Ovo novo ostvarenje kompanije Warner Bros u kina stiže 26. marta, ali također će jedan mjesec biti dostupan i besplatan streaming pretplatnicima kanala HBO Max u SAD-u. Međutim, još uvijek nije objavljen datum izlaska u drugim dijelovima svijeta.

Još u decembru je Warner Bros, druga po veličini svjetska filmska produkcija, najavio planove za emitovanje svih svojih filmova u isto vrijeme kada izađu u kinima.

Izvršni direktor kompanije WarnerMedia Jason Kilar rekao je u postu na blogu da su neka od najzanimljivijih ostvarenja "The Little Things," "Tom & Jerry," "In The Heights" i "Dune".