Daniel Craig u fokusu
12

Objavljen izgled službenog plakata novog filma o Jamesu Bondu "No Time To Die"

M. A.
Čekanju se bliži kraj kada je riječ o najnovijem filmu o Jamesu Bondu, a u subotu je zvanično predstavljen najnoviji plakat za predstojeći nastavak "No Time To Die".

Fotografija objavljena na društvenim mrežama, kojom su producenti proslavili Dan Jamesa Bonda, prikazuje trenutnog agenta 007 Daniela Craiga raspoloženog, ali i dalje fokusiranog. U šta pozorno gleda, sigurno će biti otkriveno u filmu koji bi trebao izaći u aprilu 2020. godine.

Tačnije, premijera filma je prvobitno bila zakazana za 3. april 2020. godine u Velikoj Britaniji i 8. april u SAD-u, ali producenti su je pomjerili za 2. april.

Ralph Fiennes, Rami Malek, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Lea Seydoux i Jeffrey Wright su glumci koji će igrati u filmu čiju režiju potpisuje Cary Fukunaga, a Daniel Craig je izjavio kako će ovo biti njegova posljednja uloga najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu.

Ovaj film, čije je snimanje nedavno završeno u Italiji, sniman je i u Londonu i na Jamajci, kao i u Norveškoj i Italiji, piše Sky News.