Film/TV
0

“Obitelj Robinson“ u kinu Meeting Point

Sarajevo-x.com
Od ovog vikenda u sarajevskom kinu Meeting Point publika će imati priliku da pogleda film Obitelj Robinson koji će se prikazivati u okviru Porodičnog kina subotom i nedjeljom u terminima od 12 i 14 sati.

Film Obitelj Robinson, digitalna animacijska komedija iz radionice Walt Disney Feature Animaton počeo se proteklog vikenda prikazivati u američkim kinima gdje je ostvario fantastičan uspjeh sa zaradom od 25 miliona dolara na otvaranju, našavši se tako na drugom mjestu box-officea. A kako su mnogi predviđali čak i prije početka njegovog prikazivanja, upravo Obitelj Robinson mogao bi biti i jedan od najuspješnijih animiranih filmova u ovoj godini.

A u kino Meeting Point, već ovog vikenda stiže verzija ovog popularnog filma sinhronizovana na hrvatski jezik.

Priča započinje s Luisom (Tin Rožman), dječakom-genijem, koji je zaljubljen u raznorazne tehničke naprave i koji umire od želje da pronađe svoju obitelj koju nikada nije imao prilike upoznati. Međutim, Luis će se uskoro naći na putovanju na kojem se nikada nije ni mogao zamisliti, putovanju koje će ga odvesti tamo gdje ništa nije nemoguće – u budućnost.

Nakon što Luis susretne tajanstvenog stranca po imenu Vilbur Robinson (Dino Jelusić), namjerit će se na vremensko putovanje života, te će mu se pružiti prilika da upozna obitelj kakvu ne bi nikada i nigdje upoznao – nevjerojatno zabavne i futuristične Robinsone – koji će mu pomoći da otkrije bezbroj nevjerojatnih tajni. No, njegovo će ga putovanje također namjeriti i na negativca koji je prava slika i prilika samoga zla: Tipa sa šeširom, koji od Luisa ukrade napravu koja omogućava njegov povratak kući.