|

Obama u South Parku

Obama u South Parku
0
S
Sarajevo-x.com
5.11.2008. u 20:05
6
komentara
0

dijeljenja
Obama u South Parku
Posljednja epizoda popularnog crtića South Park pod nazivom "About Last Night" premijerno je prikazana samo nekoliko sati nakon objave imena novog američkog predsjednika. Prigodno, u njoj stanovnici malog gradića South Park u Coloradu na ulicama slave izbor novoga predsjednika.
Tvorci crtane serije Trey Parker i Matt Stone samo su čekali rezultate američkih izbora te po njihovoj objavi pustili epizodu za koju su unaprijed pripremili scenarij. Naime, glavnu ulogu u toj poslijeizbornoj epizodi dobio je novi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država - Barack Obama.

Radnja prati nestrpljivog predsjednika koji se odlučuje prerano useliti u Bijelu kuću što trenutačni predsjednik George W. Bush ne dočekuje s oduševljenjem.

Crtana serija o doživljajima četvorice dječaka, Stana, Erica, Cartmana i Kennyja, te njihovih poznanika u spomenutom gradiću emitira se od 1997. godine. Karakterizira je crni humor i satiričan pogled na aktualnu temu koja se proteže od američke kulture te raznih društvena i politička zbivanja.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...