Slučajno ili ne?
23

Nudista na Adi Ciganliji "ušetao" u program uživo

L. R.
Screenshoot/TikTok
Screenshoot/TikTok
Jedan korisnik TikToka jučer je objavio video na kojem je moguće vidjeti kako na televiziji u programu uživo šeta nudista.

Televizijski program koji ide uživo vrlo lako može imati nepredviđene situacije. Jedna od takvih situacija je upravo i video nudiste koji je ušetao u kadar RTS-a.

Naime, u njihovom emitovanju programa koji uživo prikazuje plaže, kupališta i prirodu, jedan gledatelj uočio je da tokom snimanja surfera na vodi, plažom šeta nudista.

@megicaricaa Jedan dobar dan sa nudistima statistima 😂😂😂 Topolska 18 je tu slučajno 😆 #rts #jedandobardan #fyp #srbija #adaciganlija ♬ original sound - ⏳VREMENSKA_CAROLIJA⏳

Gledatelj je odlučio ovu situaciju podijeliti na svom TikTok profilu uz opis "Jedan dobar dan sa nudistima statistima" dok se u pozadini čuje pjesma Snežane Savić "Topolska 18", a za koju gledatelj navodi da je slučajno puštena u toku snimanja videa.

Nudista je navodno snimljen jučer u Beogradu na poznatoj ljetnoj destinaciji Adi Ciganliji, ali nije jasno da li je riječ o njihovoj popularnoj nudističkoj plaži ili je nudista slučajno bio tu.

"Još jedan dokaz zašto treba ljetovati u Srbiji", "Vaše pravo da vidite sve", "Nudistička live", "Transfer blama", "Je li moguće?", "A ja mislio da sam samo ja danas primijetio i zgrozio se", bili su samo neki od komentara ispod objave.