Od 12. oktobra
4

Novo u Cinema Cityju: Horor "Leatherface" i animirana avantura "Moj mali Poni"

Od 12. oktobra dva nova filmska naslova dolaze na repertoar sarajevskog multipleksa Cinema City.

"Leatherface: Početak" (Leatherface) je horor koji prati tinejdžera Leatherfacea dok bježi iz ludnice s još trojicom zatvorenika koji su oteli mladu medicinsku sestru i vode je na putovanje iz pakla.

Film su režirali Alexandre Bustillo i Julien Maury, a u glavnim ulogama su Lili Taylor koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen, James Bloor, Sam Strike i Sam Coleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv luđaka dospjela Vanessi Grasse.

"Moj mali Poni film" (My Little Pony) je animirana avantura koja nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada.

Budućnost Equestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Canterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad prije viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Equestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svjetova, na kojem će upoznati nove prijatelje te će s njima pokušati spasiti svoj dom.