Pogledajte je
39

Novo Netflixovo ostvarenje "Beef" na Rotten Tomatoes ocijenjeno skoro savršenim

N. C.
Foto: Andrew Cooper/Netflix
Foto: Andrew Cooper/Netflix
Čini se da Netflix ima još jedan veliki hit, nakon što je njegova najnovija serija "Beef" osigurala savršenih 100 posto bodova na Rotten Tomatoes.

"Beef" je humoristična serija od deset epizoda koja je prošlog četvrtka debitirala na streaming platformi. Serija govori o dvojici stranaca koji su upleteni u incident na cesti i posljedice.

U njemu glumi Steven Yeun kao Danny Cho, propali poduzetnik, koji se sukobljava s Amy Lau (Ali Wong), osobom koja živi potpuno drugačijim, slikovitim životom samostvorenog poduzetnika.

Službeni sinopsis Netflixa kaže: "Sve veći ulozi njihove svađe razotkrivaju njihove živote u ovoj mračno komičnoj i duboko dirljivoj seriji".

Seriju su podjednako hvalili i kritičari i obožavatelji, a gluma i tekst su izdvojeni za pohvale. Nova Netflixova serija Beef je oduševila gledatelje, ali i kritičare. Na sajtovima za ocjenjivanje je "pokupila" vrhunske ocjene, a neki je ističu i kao najbolju seriju koju su ikada pogledali.

Na popularnom sajtu za ocjenjivanje filmova i serija Rotten Tomatoes je Beef u jednom momentu dostigla 100-postotnu ocjenu. Dok na IMDb serija ima ocjenu 8,4 od 10 što je u odnosu na druge serije ovdje vrlo visoka ocjena.