Film/TV
0

Novo na FTV - "Svako dobro, Bosno i Hercegovino!"

Sarajevo-x.com
Od naredne nedjelje na Federalnoj televiziji kreće nova kontakt emisija "Svako dobro, Bosno i Hercegovino!". Voditeljski par Lejla Damadžić i Tarik Helić provest će gledaoce kroz zanimljiva mjesta naše domovine.

U emisiji će nastupati najpopularniji zabavljači i umjetnici, a razgovori s njima ponudit će odgovore na (ne)obične strane njihovih ličnosti.

Gosti će sudjelovati i u zanimljivim igrama s gledateljima, koji će imati priliku osvojiti i brojne korisne nagrade. U ljetnoj shemi predviđena su gostovanja po cijeloj Bosni i Hercegovini uz potporu turističkih organizacija i uglednih hotelijera i ugostitelja.

"Komunikacija s gledateljstvom te, nadam se, ugodna prezentacija lijepih priča iz cijele BiH uz raskošan zabavni program naša su najvažnija programska namjera. Želimo ispunjavati želje naših uvaženih gledatelja, a opuštenost i spontanost moraju biti vidljivi u svakoj minuti emisije", kazao je urednik i voditelj Tarik Helić.

"Za mene je to velika i nova profesionalna prilika pa se nadam i vjerujem da ću opravdati povjerenje menadžmenta i uredništva. U emisiji će biti puno cvijeća, kuhanja s gospodinom Hamidom Kurjakovićem, savjeta i razmjene iskustava s gledateljima, dakle prave teme za opušteno nedjeljno jutro", kazala je atraktivna Lejla Damadžić.

Program će trajati sat i pol, a emitirat će se uživo te će u njemu na ležeran način biti prezentirane najnovije vijesti i sportski događaji.