Uskoro u kinima
32

Novi trailer dugoočekivanog filma: Barbie u stvarnom svijetu s egzistencijalnom krizom

L. R.
Trailer za film "Barbie" (Screenshot/Youtube)
Trailer za film "Barbie" (Screenshot/Youtube)
Novi trailer filma "Barbie" danas je objavljen na zvaničnom Youtube kanalu Warner Bros Picturesa i napokon otkriva više detalja o suštini filma.

Kako je moguće vidjeti, novi trailer filma počinje kao i stari, gdje Barbi koju glumi Margot Robbie i Ken, kojeg glumi Ryan Gosling, hodaju i plešu u svom ružičastom svijetu.

Međutim, u jednom trenutku egzistecnijalna kriza pogodi Barbie i ona odluči posjetiti svoju prijateljicu koja joj pokaže stvarni svijet. Barbie u pratnji Kena odlazi u stvarni svijet kako bi pronašla smisao svog života.

U traileru je moguće vidjeti kako se Barbie i Ken ne snalaze najbolje u stvarnom svijetu te završavaju u zatvoru. Također njihov odlazak iz ružičastog svijeta zabrinuo je kompaniju Mattel, koji žele da se oni odmah vrate u svoj svijet.

Jedan od zanimljivijih trenutaka u traileru jeste spoznaja njenih prijateljica da ona ima ravna stopala, prikazujući tako koliko zapravo nerealnu sliku o tijelu prikazuje ova lutka. Osim toga, u traileru se navodi da je film namijenjen onima koji mrze Barbie lutku. Ovaj dugoočekivani film o kultnoj lutki u kina stiže 21. jula.