|

Novi filmovi u Cinema Cityju "Ljepotica i zvijer" i "The Bye Bye Man"

Novi filmovi u Cinema Cityju "Ljepotica i zvijer" i "The Bye Bye Man"
136
Klix.ba
13.3.2017. u 10:44
2
komentara
136

dijeljenja
Od 16. marta fantazija "Ljepotica i zvijer" i horor "The Bye Bye Man" dolaze na program Cinema Cityja
"Ljepotica i zvijer" (Beauty and the Beast) je porodična fantazija, reditelja Billa Condona, a glavne uloge u filmu tumače Emma Watson, Dan Stevens i Luke Evans.

To je fantastično putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda.U filmu glume: Emma Watson kao Belle, Dan Stevens kao Zvijer, Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac, Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant, Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo, Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica, Ian McKellan kao Cogsworth, sat, Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts."The Bye Bye Man" (The Bye Bye Man) je horor reditelja Stacya Titlea, a glavne uloge u filmu tumače Douglas Smith, Lucien Laviscount i Cressida Bona.


Ljudi čine neopisiva djela svaki dan. Što ako se izvor tog zla krije u njemu? Tri prijatelja nailaze na užasavajuće korijene Bye Bye Mana, misterioznu figuru koja je izvor sveg zla koji leži u čovjeku i tjera ga na neopisiva djela. Jedini način da se izbjegne njegovo prokletstvo je jednostavno: nemojte pomisliti ni izgovoriti njegovo ime.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...