Film/TV
9

Novi filmovi u Cinema Cityju "Kuc kuc" i "Bus 657"

Od 12. do 18. novembra Cinema City prikazuje dva nova filma "Kuc kuc" i "Bus 657".
"Kuc kuc" (Knock Knock) je horor, triler reditelja Elia Rotha, a glavne uloge u filmu tumače Keanu Reeves, Lorenza Izzo i Ana de Armas.

Knock Knock je zastrašujući triler u kojem će Keanu Reeves, u ulozi Evana Webbera, proživjeti najteže trenutke u svom životu. Samo jedna noć, nestvarno uzbudljiva, bit će dovoljna da ga gotovo uništi.

Kad odani suprug i otac tokom vikenda ostane sam kod kuće, dvije izgubljene djevojke neočekivano pokucaju na njegova vrata tražeći pomoć. Njegova prvotna ljubaznost pretvori se u opasno zavođenje i smrtonosnu igru mačke i miša. U novom trileru koji je režirao Eli Roth glume Keanu Reeves kao porodični čovjek koji pada u iskušenje, te Lorenza Izzo i Ana de Armas kao zavodnice koje donose užas u njegov život, a mračna maštanja oženjenog muškarca pretvaraju u njegovu najgoru noćnu moru...

"Bus 657" je akcija, triler reditelja Scotta Manna, a glavne uloge u filmu tumače Robert De Niro, Dave Bautista i Jeffrey Dean Morgan.

Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) mora do petka platiti 300.000 dolara za liječenja svoje kćeri. Kad mu ponestane izbora, on se udružuje s pohlepnim saradnikom Coxom (Dave Bautista) u pljački kockarnice u kojoj rade. Kada stvari krenu naopako oni su prisiljeni oteti gradski autobus 657 i uzeti putnike kao taoce...