Film/TV
0

Novi filmovi na repertoaru Cinema Cityja

Od 13. do 19. novembra na repertoar Cinema Cityja stižu četiri nova filmska ostvarenja "Spomenik Michaelu Jacksonu", "Rogovi", "Preglup i pregluplji" i "Spašavanje djeda mraza 3D“.
"Spomenik Michaelu Jacksonu" je komedija, drama redatelja Darka Lungulova, u kojoj glavne uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Marko Janketić i Branislav Trifunović.

S glavnog trga male srpske varoši na izdisaju, uklanja se spomenik iz doba socijalizma. Vječiti sanjar Marko je pred razvodom od Ljubinke, ljubavi svog života, koja odlučuje napustiti umiruću palanku i njega.

Marko dolazi na ideju da spasi varošicu i zadrži ljubav svog života tako što će na mjestu komunističkog spomenika podići spomenik MIchaelu Jacksonu koji je upravo objavio povratničku turneju...

"Rogovi" je fantazija, horor redatelja Alexandrea Aja, a u glavnoj ulozi je Daniel Radcliffe, Juno Temple i Heather Graham.

Film s potpunom glumačkom transformacijom Daniela Radcliffea! Horns je fantastični horor snimljen prema bestselleru Joea Hilla.

Glavni protagonist je mladić Ig Perrish kojem nakon pogiblje djevojke na glavi počnu rasti rogovi...

"Preglup i pregluplji" je komedija redatelja Bobbya and Petera Farrellya, gdje glavne uloge tumače Jim Carrey, Jeff Daniels i Kathleen Turner...

Nastavak klasika među komedijama na koji smo čekali 20 godina!

Oni su glup i gluplji poznati dvojac kojeg smo upoznali 1994.. No, sada su - još gluplji. I smješniji!

Kažu da smo s vremenom sve mudriji i da vrijeme liječi sve, no ne u njihovom slučaju! Glupost veća nego ikada ponovno stiže u kina predvođena originalnom glumačkom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braća Farrelly) koje jamče urnebesnu zabavu i hrpu novih originalnih fora u njihovom prepoznatljivom stilu!

"Spašavanje Djeda Mraza 3D" je animirani crtić, redatelja Leona Joosena.

Opasnost koja se nadvila nad Sjeverni pol ovoga bi Božića mogla dovesti u pitanje posjet Djeda Mraza djeci svijeta.

Naime, zli vilenjak odlučio je ukrasti poznatom Djedici stroj pomoću kojeg on putuje kroz vrijeme i u jednoj večeri uspijeva podijeliti poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli.

Kako bi to spriječio, simpatični sob napustit će svoju štalicu i upregnuti sve svoje snage ne bi li spasio Božić i osigurao dostavu poklona na vrijeme!