Istaknuli portret Diane
2

Nove fotografije glumaca serije "The Crown" oduševile javnost: Vjerni prikaz scena iz prošlosti

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nedavno objavljene fotografije iz predstojeće sezone serije "The Crown" još jednom pokazuju da je produkcija napravila pravi odabir odabravši Elizabeth Debicki za ulogu princeze Diane dok obožavatelji ističu njihovu sličnost.
Peta serija Netflixove hit kraljevske drame trebala bi stići 9. novembra. U najnovijem prikazu predstojeće sezone, 32-godišnja australska glumica Debicki može se vidjeti u ulozi Diane u dvije scene.

Na jednoj fotografiji Debicki utjelovljuje suzdržanu Dianu dok nosi svjetlucavu plavu haljinu s halterima i drži buket cvijeća.

Odjevna kombinacija je upečatljiva fotografija haljine koju je Diana nosila na svečanosti prikupljanja sredstava u galeriji Serpentine, a koju je 1995. godine organizirao časopis Vanity Fair.

Debicki je zamijenila Emmu Corrin u ulozi Diane, dok je zvijezda "The Wirea" Dominic West (52) preuzeo ulogu Charlesa od Josha O’Connora.

Na drugoj fotografiji , Debicki utjelovljuje pokojnu princezu na malom brodu, uz Charlesa i mlade Williama i Harryja.

Također, tu su i dječaci koji glume prinčeve Williama i Harryja. Glumci Teddy Hawley i Will Powell tumačit će lik princa Harryja u 90-im, dok će Timothee Sambor i Senan West glumiti princa Williama.

Obožavatelji serije su u komentarima na društvenim mrežama istaknuli dobar odabir glumaca, kazavši da je Debicki odradila odličan posao u predstavljanju Diane. Također, naglasili su da je sličnost glumice s pokojnom princezom na fotografijama "nestvarna" i "pomalo jeziva".

Također, Netflix je otkrio i kako će u novim epizodama serije "The Crown" izgledati kraljica Elizabeta i njen suprug princ Philip.