Snimanje počinje na ljeto
0

Nova verzija popularne serije "Pretty Little Liars" stiže na HBO Max

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nova verzija popularne serije "Pretty Little Liars" stiže na HBO Max, a poznata su i prva dva člana glumačke ekipe. Chandler Kinney i Maia Reficco glumit će u seriji koja nosi naslov "Pretty Little Liars: Original Sin".

Uz to, poznato je da će Lisa Soper biti zadužena za režiju prve dvije epizode serije.

Priča započinje dvadeset godina ranije, kada je niz tragičnih događaja zamalo rastrgao grad Millwood. Sada, u današnje vrijeme, grupa različitih tinejdžerica - potpuno nova grupa "malih lažljivica" muči se nepoznatim napadačem koji ih tjera da plate tajni grijeh koji su njihovi roditelji počinili prije dvije decenije.

Kinney će glumiti Tabby, ambicioznu rediteljicu i ljubiteljicu horor filmova. Kao i ostale iz grupe, Tabby skriva tajnu. Reficco će glumiti Nou, koja naporno radi na tome da svoj život vrati u normalu nakon ljeta provedenog u maloljetničkom pritvoru.

Kinney je nedavno glumila u filmu "Zombies 2" Disneyevog kanala, a pojavit će se i u trećem dijelu franšize. Također, tumačila je uloge u ostvarenjima "Lethal Weapon", "American Horror Story" i "Girl Meets World".

Maia Reffico glumila je u "Kally's Mashup" na Nickelodeonu, a trenutno snima Netflixov film "Strangers".

Snimanje nove verzije "Pretty Little Liars" trebalo bi započeti kasnije ovog ljeta u New Yorku. Serija potiče od književnika Roberta Aguirre-Sacase i Lindsay Calhoon Bring. Aguirre-Sacasa je također izvršni producent, a koprodukciju radit će Calhoon Bring. Poput originala, nova serija temelji se na seriji knjiga Sare Shepard.

"Pretty Little Liars", čije se prvobitno prikazivanje završilo 2017. nakon sedam sezona i preko 150 epizoda, nadahnule su dva spinoffa: "Pretty Little Liars: Perfectionist" i "Ravenswood", ali su oba otkazana nakon jedne sezone.