Film/TV
0

Nova uloga za Siennu Miller

FENA
Nakon što je na velikom platnu utjelovila Warholovu muzu Eddie Sedgwick, britanska glumica Sienna Miller glumit će još jednu stvarnu osobu. U filmu "The Best Times Of Our Lives" Sienna će tumačiti Louise Ferrier, koja je u svoje vrijeme bila poznata starleta dok je danas zaboravljena.

Louise je naime bila dijevojka Richarda Nevillea, urednika i suosnivača magazina "Oz", u to vrijeme glasila hipijevske generacije koje je oduševljavalo svijet psihodeličnim naslovnicama.

Richard i Louise su Australci, koji su nekoliko godina izdavali taj magazin u Sydneyju nakon čega se sele u London gdje nastavljaju s radom. Neville je za njihovo preseljenje u Australiju okrivio upravo Louise nazivajući je "sirenom zbog koje se nasukao na britansku obalu".

Njih su dvoje bili dijelom velike australske kolonije za koju Britanci danas ističu da je svojom kreativnošću prilično utjecala na swingerski London 60-tih godina. Kroničari tadašnjeg Londona ističu da je upravo Louise bila spremna za swingerske avanture.

"Milje je tih godina bio izrazito muški, ali je bilo nekoliko Australki koje su ostavile traga", rekla je godinama kasnije poslije Ferrier koja upravo radi na dokumentarnom filmu "Womenzone Stories: Oz Women". U filmu će nastupiti i Cilian Murphy i Keira Knightley.