Film/TV
0

Nova sezona Zvezda Granda najgledaniji TV sadržaj u BiH

Sponzorirani članak
Prvo izdanje najgledanijeg i najpopularnijeg showa i u novoj sezoni bilježi sjajnu gledanost. Zvezde Granda bile su ubjedljivo najgledaniji TV sadržaj, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.

Najpopularniji muzički show program u cijelom regionu Zvezde Granda koji gledaoci u BiH mogu pratiti na OBN TV u subotu, 24.9.2016. bile su ubjedljivo najgledaniji TV sadržaj u našoj zemlji sa 35,37 posto SHR, ostavivši daleko ispod konkurenciju (FTV 9,75 ; PINK BH 10,99 ; BN 4,56).

Petnaest perspektivnih pjevačkih nada iz čitavog regiona predstavilo se u prvoj emisiji 11. sezone najgledanijeg showa i pokušalo da svojim glasom fascinira članove žirija. Svaki takmičar je liftom izlazio na scenu, koja je u obliku zvijezde, dok je na svakom od krakova sjedio po jedan član stručnog žirija.

S obzirom da su članovi žirija u ovoj sezoni mnogo bliži takmičarima, većina takmičara se požalila da im nije bilo nimalo lako pjevati tako blizu legendi narodne i zabavne muzike koje sjede u žiriju. Ipak, samo šest najboljih takmičara uspjelo je zablistati i osigurati prolazak u narednu rundu takmičenja, a to su: Anida Šoljić, Nemanja Bačilović, Hristijan Trišoski, Šejla Hujdur, Bojan Davidović i Željko Vučković.

Prvu emisiju su obilježile rasprave žirija, a dominantna po običaju i u novoj sezoni bila je Jelena Karleuša. Drugo izdanje Zvezda Granda na programu OBN TV je u subotu 1.10.2016. u 21 sat.