Film/TV
0

Nova sezona showa "Nikad nije kasno" večeras na OBN TV

Sponzorirani članak
Nakon ljetnje pauze, večeras od 21 sat na OBN TV počinje druga sezona muzičkog takmičenja veterana "Nikad nije kasno".

U prvoj emisiji nove sezone takmičare ocjenjuju Lepa Brena, Ivan Milinković i Saša Milošević Mare. I u ovoj sezoni će, baš kao što su gletatelji i navikli, biti mnogo iskrenih emocija, suza i smijeha. Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, koji je i osmislio jedan od najgledanijih televizijskih formata, na sceni će se večeras smjenjivati sjajni kandidati, dok će ih članovi žirija predvođeni predsjednikom Sašom Miloševićem Maretom komentarisati i ocjenjivati.

"U drugoj sezoni nas očekuje oštrija konurencija. Nakon ogromnog uspjeha prvog ciklusa, prijavio se veliki broj kandidata, a zanimljivo je da prijave još stižu što pokazuje da je interesovanje za ovaj show izuzetno veliko", kazao je Milošević i dodao: "Svi smo se uželjeli emisije i jedva čekamo da počne, biće zanimljivo jer su kandidati i ove godine veoma dobri".

Pod sloganom "tim koji dobija ne treba mijenjati" i u ovoj sezoni domaćin emisije biće Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprinjeti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

"Unaprijedićemo emisiju nekim stvarima ali tako da nećemo oslabiti emociju koju smo kreirali i koju želimo da zadržimo iz prve sezone. Emocija koju smo pružili gledaocima, neprolazne pjesme, sjajne interpretacije odličnih kandidata obiljeežiće i ovu, drugu sezonu "Nikad nije kasno". Više od 800 prijavljenih kandidata trebalo je saslušati i odabrati one koji će se pojaviti na sceni. Samo želimo da nastavimo gde smo stali završetkom prve sezone i s obzirom na to da smo imali dosta takmičara u prvoj sezoni, polako ih zovemo u sve druge naše emisije želeći da im pokažemo da su tek sada krenuli i počeli. Dolaze kod Saše Popovića, gledamo da im pomognemo u odabiru i snimanju novih pjesama. To želimo da zadržimo, a ono što je najbitnije, sami sebi smo zadali zadatak, da ostanemo na tom nivou i u drugoj sezoni. Publika će sigurno uživati u zanimljivim životnim pričama i sjajnim interpretacijama naših takmičara. Orkestar Ace Sofronijevića je fenomenalan, svaki takt je odsviran uživo", objašnjava Dragana Katić. O tome kakvi su takmičari u drugoj sezoni, Dragana daje samo nagoveštaj: "Ono što sam uspjela da vidim, podjedanko zanimljivi i kvalitetni. Vezali smo se za takmičare iz prve sezone ali već vidimo neke nove kandidate koji imaju veliku šansu da osvoje publiku".

Za ovaj format emisije postoji zainteresiranost širom regiona, emisija je u prvoj sezoni emitovanja ostvarila nevjerovatnu gledanost i ogromnu popularnost.