Film/TV
9

Nova sezona serije "Viza za budućnost“

Sarajevo-x.com
Federalna televizija nastavlja sa emitiranjem nove sezone domaće igrane serije Viza za budućnost i to u novom terminu, četvrtkom u 20.05. Nova sezona donosi mnogo novih događaja i priča o životima poznatih likova iz serije.

Rile najzad pronalazi ljubav svog života. Zaljubljen do ušiju i razmišlja o ženidbi. Mubera i Alma ne samo što nisu oduševljene potencijalnom snahom, nego uz pomoć Sene Internetuše sakupljaju informacije kako bi "rasturile" ljubavnu idilu.

Ministar Zela postaje sve "ozbiljniji" i važniji političar, angažuje tjelohranitelja Kuglu, snagatora iz svog rodnog sela, a svoju dragu ženicu "tjera" redovno u pozorište i na koncerte ozbiljne muzike.

Procjenjuje da ministarka Hedija kao prava gospođa treba voziti auto, pa je upisuje u autoškolu. Belma, Saša, Saška i Nešo postaju zatočenici Profesora koji na silu želi završiti projekt Robinzonijade.

Roditelji primaju poziv za otvaranje hotela i kreću u potragu za svojom djecom. Nailaze na "čudno" ponašanje Profesora koji pravi niz nesporazuma u hotelu, naročito kada se udvara Sudi, a ozbiljno se zaljubljuje u Zelu!