OBN
0

Promo / Nova lica u seriji Elif: turski Johnny Depp i djevojka anđeoskih očiju

Publika u petnaest zemalja svijeta željela je još nastavaka serije Elif pa su producenti snimili i 4. sezonu, koja se jučer počela emitirati na OBN-u. Autori serije uvode nove likove, mlade, lijepe i perspektivne glumce turske kinematografije.

Producenti su odlučili u 4. sezoni napraviti totalnu promjenu, te zadržati samo djevojčice Elif i Indži, a uvesti mnogo zanimljivih i lijepih novih lica. Kerema, sina gđe Madžide, igra Nevzat Can, relativno nepoznat mladi turski glumac rođen 1995. godine. Pozornost na sebe skrenuo je kao radijski voditelj, a kako sam kaže pred kamere je došao slučajno. Iako voli glumiti, želja mu je postati redateljem. U Turskoj za sada nemaju podataka o njegovom ljubavnom životu, što sve pripadnice ljepšeg spola zasigurno zanima najviše.

Sa svojih 180 cm visine i 65 kg težine djeluje kao hipik, a kritičari mu predviđaju sjajnu budućnost na TV-u. On će biti jedna od glavnih uloga zajedno sa lijepom Rejhan, koja u vilu stiže kao sluškinja. DobruRejhan igra Çağla Şimşek jedna od najljepših i najperspektivnijih mladih glumica u Turskoj. Çağla je rođena 20. rujna 2001. u Istanbulu. Ona ide u srednju školu, a glumom se počela baviti kada je imala samo pet godina. Ona je tijekom svoje karijere snimila i brojne reklame, što je bila preporuka producentima da je angažiraju u serijama. Također, Çağla je nedavno izjavila da je u školi drugovi maltretiraju zato što je bogata i slavna. Zapaženu ulogu imala je u ostvarenju "Elveda Erken", a poslije i u hit serijama "Kucuk Gelin" i "Hayat Devam Ediyor". Ogromnu popularnost stekla je igrajući u seriji "Zehra".

Nov, 4. sezonu najgledanije serije u BiH možete pratiti svakog radnog dana u 20 sati na OBN-u.