|

Promo
/
Nova godina na OBN-u: Folk dive nove generacije i Saša Matić

Nova godina na OBN-u: Folk dive nove generacije i Saša Matić
0
Sponzorirani članak
29.12.2017. u 11:39
0
komentara
0

dijeljenja
OBN
Nova godina na OBN-u: Folk dive nove generacije i Saša Matić
Novogodišnja noć na OBN-u počet će već u 20 sati Specijalom Zvezde Granda. U dobrom ritmu će se program nastaviti u 22 sata gotovo dvosatnim spektaklom sa Sašom Matićem.
U Specijalu Zvezda Granda koji vodi Saša Popović inače se sumiraju dojmovi iz Zvezda Granda koje se emitiraju večer prije, ali ovoga puta bit će drugačije i još zabavnije. Direktor Granda doveo je u goste dame koje su obilježile godinu kada je ova produkcija u pitanju.

Rada Manojlović, Milica Pavlović, Milica Todorović, Adreana Čekić, Aleksandra Prijović i Katarina Grujić ukrasit će i uljepšati studio svojim hitovima iz protekle godine. Nije tajna kako su upravo ove dame zaslužne za najbolje provode po klubovima Balkana proteklih mjeseci, pa će sigurno tako biti i u programu OBN-a. Pored njih šest bit će tu još iznenađenja, hitova, ali i specijalnih momenata koji će vas nasmijati i oduševiti.Program se nastavlja od 22 sata posebnom emisijom "Večer sa Sašom Matićem". Ne treba previše pojašnjavati kakvu atmosferu pravi ovaj pjevač i koliko se daje u muzičkom smislu. U ovoj gotovo dvosatnoj emisiji Saša će pjevati svoje, ali i tuđe pjesme, uživo uz orkestar i harmoniku. Gosti će biti Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Marina Tucaković i mnogi drugi prijatelji ovog vrsnog pjevača. Dobre pjesme neće nedostajati, a kako Saša izvrsno priča i viceve bit će tu i humora.

"Ništa ljepše nego Novu godinu dočekati uz OBN TV i pravu muziku", poručiti su iz OBN-a.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.