Film/TV
0

Nova epizoda "Ispovijesti" Marije Šerifović u subotu na OBN-u

Klix.ba
U idućem nastavku serijala "Ispovijest" Marije Šerifović, koji nosi naziv "Oproštaj", u subotu, 15. 2. u 22 sata gledatelji će imati priliku pogledati najintimniju priču o Marijinoj porodici.
Sudbina koja je zadesila njene roditelje i dugogodišnja porodična drama, ostavila je traga, ali i izgradila, kako ona kaže, njen današnji karakter. O alkoholizmu, kockanju i ostalim manama, ali i vrlinama Marijinog oca Rajka, u ovom nastavku iskreno govore sve troje.

Marija govori u kakvom je odnosu danas sa ocem, kako on živi i da li se kaje za sve što je učinio njoj i njenoj majci. Verica, sasvim iskreno, čak i kroz suze progovara o svojim osjećajima, dugogodišnjoj borbi za porodicu i na kraju, o odustajanju od iste, odnosno od svog muža.

Rajko nakon toliko godina shvata da je veoma pogriješio i priznaje krivicu, kao i to da, u tim vremenima nije mogao da odoli kocki i alkoholu.

Saznajte i Vi priču o sudbini Marijine porodice, jer iskrenost Verice, Rajka, Marije, ali i Marijnog polubrata Danijela, koji također progovara o porodičnim odnosima, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.