Film/TV
0

Promo / Nova emisija "Nikad nije kasno" večeras od 20:55 sati na OBN-u

Treća sezona showa "Nikad nije kasno" počela je sa emitiranjem, a druga emisija donosi dosta trenutaka za pamćenje. Večeras od 20:55 sati specijalni gost će biti Goca Tržan.

Ono što novi serijal čini zanimljivim jesu male izmjene koje je donio Žika Jakšić, idejni tvorac ovog popularnog TV formata. Kao i prošle sezone, i ove je produkcija odlučila da show program "Nikad nije kasno" osvježi sitnim preinakama, malim ali dovoljnim da zadrži sve svoje poklonike. Kandidati će biti razvrstani u skupine, a sve će započeti uzbudljivim duelima u kojima će žiri i publika zajedno odlučivati o onima najboljima. Ovoga ponedjeljka pjevat će se raznoliki repertoar, od sevdalinki do makedonskih narodnih pjesama i Doris Dragović. Pjesmu Hanke Paldum "Oči zelene" zapjevat će specijalna gošća Goca Tržan, koja će i sjesti u vruću stolicu žirija zajedno sa Žikom i Maretom.

Ekipa će ove sezone se potruditi da sve podigne na još jedan veći nivo kada je u pitanju produkcija i studio. Oni koji su bili na kastinzima za natjecatelje kažu kako će i treća sezona biti prepuna odličnih kandidata a nagovještaj toga očekuje vas već večeras od 20:55 sati na OBN-u.