{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Noć reklamoždera“ 21.03. u Sarajevu

S
7.3.2007. u 15:00
0
0
"Noć reklamoždera“ 21.03. u Sarajevu
0
"Noć reklamoždera“ 21.03. u Sarajevu
“Noć Reklamoždera”, najveći spektakl svijeta reklama, vatromet genijalnih ideja, pozitivnih vibracija i nezaboravnih utisaka dolazi u Sarajevo.
Tokom trosatnog programa, zaljubljenici u svijet reklama će 21. marta u sarajevskom "Domu Mladih - Skenderija” imati jedinstvenu priliku da vide najbolje i najinteresantnije TV reklame sa svih krajeva svijeta.

Njih je izabrao Jean-Marie Boursicot, vlasnika najveće globalne reklamoteke koja se bavi kolekcioniranjem reklama sa svih meridijana.

"Presretan sam da ovaj spektakl možemo podjeliti sa građanima Sarajeva i siguran sam da je ovo početak jednog krasnog prijateljstva. Planiramo uskoro dovesti "Noć Reklamoždera” i u druge gradove u Bosni i Hercegovini ", riječi su gospodina Boursicota.

Kao zaposlenik reklamne agencije, Jean-Marie Boursicot je još 70-ih godina prošlog vijeka uvidio da je praksa da se kasete sa TV spotovima bacaju u smeće nakon što prođe reklamna kampanja. Došao je na ideju da ih arhivira i danas u svojoj kolekciji ima preko 700.000 TV reklama. Arhiva se svake godine povećava za 25.000 novih TV spotova od kojih se biraju najbolji za „Noć Reklamoždera“.

Cijena ulaznica je 19,90 KM. i mogu se rezervisati putem telefona: 033/202-390 i 207-564, ili e-mailom: [email protected]

Prodaja ulaznica vršiće se i na platou Skenderija i u ulici Ferhadija u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: