Film/TV
0

"Nikad nije kasno": Večer pravih vrijednosti, fantastične muzike i pjevača

Sponzorirani članak
U drugoj emisiji nove sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" gledaoci OBN TV sinoć su imali priliku slušati nove pjevače koji nisu napravili muzičku karijeru, a koji su oduševili svojim vokalnim sposobnostima i zanimljivim životnim pričama.

U drugi krug takmičenja plasirali su se Zoran Đuranović Đuzo, Senad Mahmutović Senko, Nihada Kapetanović i Javorka Pešić. Potpukovnik u penziji i maestralna kuharica sve su oduševili svojim glasom, a publika je zanijemila kada su zapjevali košarkaški menadžer i certificirani FIBA agent iz Makedonije i dadilja iz Kotora.

U drugoj emisiji u ulozi žirija bili su Merima Njegomir, Sanja Ilić i Saša Milošević Mare. Kroz životne priče takmičara kao i do sada gledaoce je vodio Žika Jakšić, dok je voditeljska uloga povjerena Dragani Katić. Zbog specifičnosti repertoara i bolje energije takmičare je i ove nedjelje pratio orkestar Aleksandra Sofronijevića. Putem Facebook glasanja šansu za povratak u takmičenje će imati Želimir Holod, Nikola Bujkuliev i Žana Radojičić.

Show Zvezde Granda je u subotu 8.10.2016., prema podacima agencije Nielsen za BiH, bio ubjedljivo najgledaniji TV sadržaj u Bosni i Hercegovini ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.

Nova izdanja popularnih muzičkih programa gledaoce očekuju i ovoga vikenda, 15.10. i 16.10.2016. u programu OBN TV od 21 sat.