OBN
6

Promo / Nikad nije kasno: Polufinale obilježeno pjesmama iz Bosne i Hercegovine

Sponzorirani članak
Do finala "Nikad nije kasno" 25. juna preostalo je još samo mjesec dana i rezerviraju se posljednja mjesta za tu veliku večer. Show koji ima dušu ove nedjelje gotovo da je u potpunosti obojen Bosnom i Hercegovinom.

Sjajnu energiju koju svake sedmice emituju takmičari show programa "Nikad nije kasno" prepoznala je i publika u studiju, ali i ona ispred TV ekrana. Barometri gledanosti stalno skaču, jer se bliži i svečano finale ove sezone. Sada je vrijeme da kandidati pokažu što sve znaju i koliko vrijede.

Ovonedjeljna emisija gotovo je u potpunosti obojena bojama BiH. Naime, sve će započeti velikim hitom Duška Kuliša "Ti mene ostavljaš" jednom od najljepših folk pjesama iz naše zemlje. Sevdaha također neće nedostajati, a legendarna izvorna pjesma "Oči moje kletvom bih vas kleo" zaorit će se ovim studijem po ko zna koji put. Čut će se i Hari Mata Hari i još neki bh. izvođači, čije se pjesme i inače često pjevaju u show programu "Nikad nije kasno". Na sudijskim stolicama ovoga puta sjede Merima Njegomir, Radiša Urošević i Dejan Petrović. Ono što je obilježilo ovu večer svakako su vesele dosjetke i duhovitost pjevača, ali i poljupci za koje je Bubica postao specijalist. No, je li to sve kandidatima bilo dovoljno za finale?

Ljubiša Stanković Pupica, Dejan Jeknić, Jasna Arnautović, Muhamed Nalić, Sanja Pešić, Ninoslav Dumitru, Zoran Đuranović, Nihad Avdić, Sima Simić, Zorica Akerman, Zoran Vujičić i Novica Stojiljković borili su se za preostala mjesta u finalu. Ko se tamo i našao pogledajte u nedjelju 18. juna u pet do osam uvečer.