Nikad nije kasno
0

Promo / Nikad nije kasno i ove nedjelje na OBN-u

Sponzorirani članak
TV OBN i ove nedjelje donosi u vaše domove show za sve generacije, Nikad nije kasno. Natjecanje za 5. krug potpuno je otvoreno, a pjevači su spremni pred publiku i žiri iznijeti svoje najveće adute.

Ova sezona Nikad nije kasno donijela je potpuno novu dimenziju natjecanja, jer uvijek je najteže ostati u fokusu nakon premijerne sezone. Čini se kako su svima otpustile kočnice, i kandidatima i ekipi emisije, pa je sve toplije i opuštenije. Aca Lukas, Saša Milošević Mare i Merima Njegomir ovoga su puta imali za zadatak odabrati 5 sigurnih kandidata za daljnje natjecanje. Tri će kandidata otići na Facebook glasovanje, u ruke publike, koja će ionako donijeti konačni sud.

Predivna emotivna izvođenja hitova "Našoj ljubavi je kraj" i "Kiše jesenje" ostavili su žiri i publiku bez riječi, a Žika je za svoj angažman i trud dobio i značku. Scenom show-a Nikad nije Kasno, uz kandidate, vlada i sjajan orkestar Ace Sofronijevića, a posebice kada vođa u ruku uzme harmoniku.

Milovan Dučić ,Vlada Stojanović, Nihada Kapetanović, Samka Seferović, Zoran Kostić Ocky, Ninoslav Dumitru, Zorica Akerman i Milovan Kujundžić, istaknuli su sve svoje adute u borbi za 5. krug veteranskog natjecanja. Tko je bio u pet sretnih, a koje troje će na internet glasovanje, saznajte u nedjelju u pet do osam uvečer samo na OBN-u.

OBN