"Sukob interesa"
35

Nicolas Cage ne želi glumiti u "Ratovima zvijezda", jer je fan "Zvjezdanih staza"

L. R.
Glumac Nicolas Cage više voli "Zvjezdane staze" (Foto: EPA-EFE)
Glumac Nicolas Cage više voli "Zvjezdane staze" (Foto: EPA-EFE)
Nicolas Cage nedavno je u jednom intervjuu izjavio da ne želi biti dio filmova "Ratovi zvijeda", jer je više fan druge popularne franšize "Zvjezdane staze".

Glumac Pedro Pascal ranije je izjavio da pokušava nagovoriti Nicolasa Cagea u svijet "Ratova zvijezda", ali legendarni glumac je odgovorio da se ne planira pridružiti povijesnoj franšizi.

Govoreći za Yahoo Entertainment u nedavnom intervjuu, Cage je priznao da ga je Pascal, koji je zajedno s Cageom glumio u "The Unbearable Weight of Massive Talent", pokušao uvjeriti da glumi u "Ratovima zvijezda" ali glumac uopće nije zainteresiran.

"Ne je odgovor. I nisam stvarno u tome. Ja sam Trekkie, čovječe. Ja sam na 'Zvjezdanim stazama'. Ja sam na 'Enterprisu'. Tu se ja vrtim”, izjavio je Cage.

Cage je u nastavku intervjua objasnio, kako je odrastao gledajući Williama Shatnera kako glumi u seriji i hvalio je J.J. Abramsova najnoviji pogled na seriju.Pohvalio je i glumca Chrisa Pinea koji tumači ulogu Jamesa T. Kirka u nastavcima iz 2013. i 2016. godine.