{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nevjerovatno 3D putovanje na Antarktik uz "Kralja pingvina 3D"

19.2.2013. u 11:12
0
0
Nevjerovatno 3D putovanje na Antarktik uz "Kralja pingvina 3D"
0
Nevjerovatno 3D putovanje na Antarktik uz "Kralja  pingvina 3D"
Program Family Centra Ekran od 21. februara predvodi povratak neuništivog Brucea Willisa, koji se vraća u svojoj najprepoznatljivijoj ulozi Johna McClanea, heroja koji je zahvaljujući svojim sposobnostima i stavu uvijek ostajao kao posljednji preživjeli, pa tako i u filmu "Umri muški: Dobar dan za umiranje" ( A good day ti die hard).
Stigavši u Moskvu kako bi pomogao svom sinu Jacku koji se nalazi u zatvoru, John McClane shvata da se opet našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

S ruskom mafijom za petama, u želji za izbjegavanjem stvarnog rata, dva McClanea otkrivaju kako ih njihove suprotne metode čine nezaustavljivim herojima.

Termini projekcija svaki dan od 17:00, 19:00 i 21:00 sat.Vrijeme u kojem su istinski obrazovni sadržaji potpuno zaboravljeni na ponudama domaćih TV stanica, u novoj filmskoj sedmici obogatit će Family Centar Ekran projekcijama nevjerovatnog dokumentarca "Kralj pingvina 3D" (The Penguin King 3D) koji će vas povesti na nezaboravno i zanimljivo putovanje netaknutom prirodom Antarktika uz pomoć vrhunske 3D tehnologije. Ovo je jedno od najgušće naseljenih područja na cijeloj južnoj hemisferi i nije lako osvojiti i sačuvati svoje mjesto na njemu. Naš heroj mora da se takmiči sa stotinama drugih pingvina kako bi postao kralj i našao djevojku za sebe. On mora da izdrži led, snjeg i smrtonosne talase, mora da se bori protiv grabljivica koje ga napadaju iz mora, sa kopna i iz zraka. Ipak, najveći test prolazi kada se dogodi tragedija, a njegova porodica zavisi samo od njega. Da li je dovoljno jak da izdrži i najteži zadatak?

Termini projekcija svaki dan od 15:00 sati.
Subotom i nedjeljom dodatni porodični termini i od 13 sati.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: