Kokice u ruke
26

Netflixovi naslovi uz koje ćete uživati tokom praznika

I. Bobeta
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bliži se vrijeme praznika - najuzbudljivijeg dijela godine. Dok pripreme polako počinju, mi s nestrpljenjem očekujemo da sve zablista u novogodišnjem duhu. Ne treba zaboraviti ni da je ono čemu se posebno radujemo gledanje filmova, a pored dobrih starih klasika, otkrili i smo i nove obećavajuće naslove s Netflixa.

Love Hard

Zvijezda "Vampirskih dnevnika" u novom Netflixovom filmu igra novinarku kojoj ljubav nikako ne ide od ruke. Njene dogodovštine uskoro će postati i vaše, a radnja koja se dešava za vrijeme Božića upotpunit će cijeli ugođaj.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

U trećem nastavku popularnog filma, Vanessa Hudgens odvest će vas na tradicionalni festival u Montenaru. A ukoliko već niste pregledali prethodna dva dijela, pitat ćemo vas: "Šta čekate?"

Robin Robin

Svi ljubitelji animiranih filmova od 24. novembra imati će se priliku upoznati sa preslatkom ptičicom Robin. Nakon niza nesretnih okolnosti, dospijeva u porodicu miševa i kreće u pustolovinu traganja za istinom o sebi.

A Boy Called Christimas

Priča o Nikolasu idealna je za porodično druženje. Ovaj dječak naučit će vas da vjerujete u svoje snove i da ništa nije nemoguće. Na Netflix stiže 25. novembra.

Single All The Way

Iako stiže tek 2. decembra, ova neobična priča biti će pravo praznično osvježenje. Otkrit ćemo vam samo da glavni lik Peter ima najboljeg prijatelja Nicka koji gaji osjećaje prema njemu.

Holidate

U naslovu koji je na Netflix dospio 2020. s Emmom Roberts u glavnoj ulozi, pronaći će se svi kojima je dosadilo tražiti izgovore zašto su solo za Novu godinu. Iako je rasplet očigledan, film je pun pogodak za dobro raspoloženje.

New Year's Eve

Ukoliko baš želite da se uživite u novogodišnji duh, preporučujemo vam ovaj, sada već, klasik. Sumnjamo da će "New Year's Eve" ikada izaći iz mode, a ono što primijetite da mu nedostaje nadoknadit će izvrsnom glumačkom ekipom, u kojoj su apsolutno svi - od Roberta de Nira pa do Bon Jovija i Ludacrisa.

Bridget Jones's Diary

Još jedan ikonični novogodišnji film. Iako ste ga možda gledali sto puta, ne sumnjamo da će vas buckasta Renee Zellweger i sto prvi put uspjeti nasmijati.

Love Actually

Iako će neki reći da je ovo klasična praznična priča, mi mislimo da je idealna za ovo doba godine. A ono što je prednost ovog filma je i da se u njemu može svako pronaći. Osam parova, svaki sa svojom pričom, naoružat će vas novogodišnjom euforijom. Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth i Keira Knightley, samo su neka od glumačkih imena.