Brazilski glumac
174

Netflixova zvijezda Andre Lamoglia prošetao Sarajevom: Uzbuđen sam što sam tu

N. O.
Andre Lamoglia u Sarajevu (Foto: T. S./Klix.ba)
Andre Lamoglia u Sarajevu (Foto: T. S./Klix.ba)
Andre Lamoglia, popularni glumac iz Netflixove serije "Elite" u okviru svoje posjete Sarajevu prošetao je gradom te se fotografisao s obožavateljima. Tom prilikom poručio je kako je uzbuđen što je prvi put u posjeti Bosni i Hercegovini.
Brazilski glumac i zvijezda Netflixove serije "Elite" jučer je stigao u Sarajevo, a u naredna četiri dana bit će gost Omladinskog Filmskog Festivala.

Lamoglia je danas u društvu direktora festivala Kenana Musića prošetao starim dijelom grada te se fotografisao s obožavateljima.

"Uzbuđen sam što sam ovdje, prvi put sam u Sarajevu. Također, uzbuđen sam što ću biti dio festivala. Govorio sam kako je ovo moja prva nagrada", kazao je tom prilikom.

Obožavateljima u Bosni i Hercegovini se zahvalio na podršci te poručio kako se nada da će se vidjeti opet.

Već danas će mladi glumac prisustvovati projekcijama filmova, a u Pozorištu mladih Sarajevo održat će poseban OFF Talks program u kojem će razgovarati s mladim autorima, glumcima i gostima Festivala.

Posljednju noć Festivala će mu u sklopu Vils Summer Screena biti dodijeljena i nagrada za Najboljeg mladog glumca u serijama za 2022.godinu.