|

Netflix razočarao korisnike promjenom kraja romantičnog klasika "The Notebook"

Netflix razočarao korisnike promjenom kraja romantičnog klasika "The Notebook"
7
Klix.ba
28.2.2019. u 22:21
9
komentara
7

dijeljenja
Netflix razočarao korisnike promjenom kraja romantičnog klasika "The Notebook" Scena iz filma the "The Notebook" (Foto: Screenshot)
Korisnici Netflixa razočarani su jer je popularni servis promijenio kraj kultnog filma "The Notebook". Mnogima nije jasno o čemu je riječ.
Naime, romantična priča koja prati Noaha i Allie koji se zaljubljuju 1940-ih godina poznata je po svom srceparajućem kraju, ali Netflix je zamijenio ove kadrove.

U prvobitnoj verziji ljubavne drame stariji Noah i Allie se zagrle u krevetu dok se Allie uspijeva sjetiti Noaha, a nakon toga umiru u zagrljaju.

Međutim, na kraju filma na Netflixu niko ne umire, a srceparajuća scena je zamijenjena kadrom ptica koje lete iznad jezera.


Iako su brojni fanovi izrazili svoje ogorčenje putem društvenih mreža zbog ove promjene, iz Netflixa se nisu oglasili sa pojašnjenjem zašto je izmijenjen kraj filma.

Podsjećamo, glavne junake drame "The Notebook" tumače Rachel McAdams i Ryan Gosling. Film je snimljen prije 15 godina, ali i danas važi za jednu od najboljih ljubavnih drama.


Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...