Stiže i šesta sezona
41

Netflix predstavio glumce koji će tumačiti uloge princa Williama i Kate u seriji "The Crown"

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Nakon iscrpnog procesa odabira glumaca, Netflixova drama "The Crown" pronašla je princa Williama i Kate Middleton za šestu sezonu serije.

Producenti su odabrali "dvostruku dozu Williama", s dva glumca odabrana da ga tumače dok od tinejdžera postaje mlada odrasla osoba, prenosi Deadline.

Tinejdžer Rufus Kampa preuzima ulogu princa Williama od 15 godina, dok će Ed McVey portretirati prinčeve kasne tinejdžerske i rane odrasle godine. Meg Bellamy izabrana je za ulogu Kate.

Kampa će se pojaviti u epizodama koje prikazuju kako se britanska kraljevska obitelj nosila s tragičnom smrću Williamove majke Diane, princeze od Walesa, koja je umrla u augustu 1997. godine.

Šesta sezona serije "The Crown" označava profesionalne debije na platnu za troje spomenutih glumaca. Počinju snimati kasnije ove godine.

Peta sezona trebala bi se emitirati na Netflixu u novembru s Imeldom Staunton u ulozi kraljice Elizabete, Lesley Manville u ulozi princeze Margaret, Jonathana Prycea kao vojvode od Edinburgha princa Philipa, te Elizabeth Debicki koja će tumačiti lik princeze Diana i Dominica Westa kao princa od Walesa.