Serijski program
0

Nemojte propustiti "Kako vrijeme prolazi" večeras na TV1

Sarajevo-x.com
Termin u 20.5 sati na TV1 Mreži rezervisan je za najgledaniju trusku ljubavnu i porodičnu dramu "Kako vrijeme prolazi" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki ).

Osnovna tema serije jeste ljubav između muškarca i žene, ali serija svjedoči i jedan savim realan i nažalost čest model porodičnih odnosa, prevare i nasilja u porodici.

Odlična interpretacija glavnih glumaca, popularnog Erkana Petekkaya i izvrsne Ayça Bingöl, nadopunjenja je dojmljivim angažmanom najmlađih članova podjele, posebno malog dječaka Emira Berke Zincidina, koji tumači najmlađeg člana porodice Akarsu, Osmana.

Radnja serije smještena je u ambijent kasnih šezdesetih godina prošlog vijeka, a kako bi prikaz bio što autentičniji vodilo se računa o svim detaljima: kostimima, namještaju, automobilima…

Iako nas scenografijom serija vraća u prošlost, vjerodostojno prikazuje nedaće sa kojima se ljudi susreću i danas. Razvojen život, ljubav prema dvije žene, otuđenost od žene i porodice, problemi su koje proganjaju Alija i kreiraju burnu životnu priču porodice Akarasu.

U prvoj epizodi gledatelji su imali priliku saznati sadržaj pisma kojeg je Aliju pisala njegova ljubavnica, a koje nije uspio sakriti od žene Camile. Kako će Camile reagovati, otkrijte večeras u 20:05 na TV1 Mreži, u drugoj epizodi ove strastvene priče.