Film/TV
0

Nema više "Prijatelja" za Rossa

Sarajevo-x.com
Otkako je emitovana posljednja epizoda popularne serije "Prijatelji“ u maju 2004. godine, kruže glasine o mogućem ponovnom okupljanju slavne družine. Međutim, glumac David Schwimmer koji je tumačio legendarnu ulogu Rossa, jasno kaže da se više ne želi družiti sa "Prijateljima".

Iako već godinama kruže glasine o tome da do ponovnog okupljanja "Prijatelja“ ne može doći jer neki od glumaca nisu zainteresovani za ponovni glumački angažman, niko od njih se do sada nije konkretno izjasnio o tome. Međutim, David Schwimmer, poznatiji po neobično smiješnom liku, smotanom Rossu definitivno je srušio snove svih fanova serije koji su se nadali novim nastavcima, rekavši da on zaista ne planira više glumiti sa "Prijateljima".

"To je bilo prije deset godina. Mislim da je zaista vrijeme da nastavimo dalje. Osim toga, niko me još nije pitao da li želimo ponovo biti dio 'Prijatelja'", kazao je Schwimmer u razgovoru za britanski The Sun dok je boravio u Londonu kako bi promovisao svoj novi film "Run Fat Boy Run".