{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nele Karajlić: Svaka stvar koju sam predvidio se dogodila

2.9.2013. u 08:14
2
152
Nele Karajlić: Svaka stvar koju sam predvidio se dogodila
2
Nele Karajlić: Svaka stvar koju sam predvidio se dogodila
Nenad Janković (Foto: Blic.rs)
Na kanalu "Prve" u utorak počinje emitovanje "Nadrealne televizije". Kako piše Blic.rs, snimljeno je deset epizoda, a postoji mogućnost da bude snimljena još jedna.
Scenarista i korežiser "Nadrealne televizije" Nele Karajlić kaže da svaka od tih epizoda ima svoju priču, a teme koje obrađuje su široke i bezgranične.

"Ja sam lično najviše uživao snimajući 'naučnofantastične priče' koje nazivamo 'S one strane uma'. Jedna takva govori o čovjeku koji radi u medijima i u njima mnogo laže. Vidjet ćete šta će se dogoditi kada se on jedne večeri probudi u vlastitoj laži. Kako je teško ljudima objasniti da su oni to izmislili", rekao je Karajlić.

Pored glumačke ekipe iz pilot emisije, za gledaoce stiže dosta iznenađenja.

"U jednoj epizodi pojavljuje se Mićko Ljubičić, koji igra jednog od najznačajnijih političara danas. Tu je i naš stalni gost Đule Van Gog, a najveći posao od gostiju imao je Bjela (Dragan Bjelogrlić) koji je igrao u dvije naučnofantastične priče 'S one strane uma'. Jednog gosta smo pozvali da glumi političara, a on je u međuvremenu i postao političar. To je Ivan Tasovac. Ja mu želim da sa ove funkcije koju je dobio u realnosti, brzo pređe na funkciju koju mu predviđa 'Nadrealna televizija'. A ako želite da saznate koja je to funkcija, morat ćete pogledati četvrtu epizodu", otkriva Nele.

Neki Karajlića nazivaju prorokom jer je često u 'Nadrealistima' predvidio šta će se desiti, piše Blic.rs.

"Trudio sam se sad da ne predviđam previše. Uglavnom se trudim da što manje pričam o budućnosti jer se svaka stvar koju sam predvidio dogodila. Na snimanjima su mi svi govorili 'Nele, ne govori ružno o budućnosti, radije promijeni scenarij'", govori Nenad Janković.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: