Na programu do Nove godine
4

Nele Karajlić režira Top listu nadrealista u Srbiji

Klix.ba
Nekadašnji frontmen Zabranjenog pušenja Nele Karajlić ponovo pokreće projekt Top lista nadrealista, kultnu emisiju koja je emitovana na Televiziji Sarajevo.

Producentica kuće Adrenalin Svetlana Drinjaković izjavila je za Blic.rs da će glavne uloge tumačiti Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković, ali i mnogo talentovanih naturščika.

"U Nadrealistima će biti više od 200 uloga. Serijal će se snimati na više od pedeset lokacija, a to je velika stvar. Naprimjer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija. Nadrealisti će biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja. Autentičnost ovakvog programa osigurava visok komercijalni efekt, a u isto vrijeme kultna reputacija Nadrealista garantuje da će u godinama koje dolaze serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama" istakla je Drinjakovićeva za Blic.

Nele Karajlić će biti zadužen za scenarij, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem režirat će Nadrealiste. Za scenografiju će biti zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

Novi Nadrealisti će biti na tv ekranima na Prvoj TV najkasnije do Nove Godine.