Film/TV
0

"Neki novi klinci" večeras na OBN TV

I ovoga petka, 11.11.2016. od 20 sati na OBN TV nastavlja se potraga za mladim muzičkim zvjezdicama. Devet novih natjecatelja će pokušati što bolje izvesti muzičke numere koje su odabrali i izboriti prolaz u drugi krug takmičenja.

Dječjih interpretacija nikad dosta. Osim što su neizmjerno zabavni, pjesmice klincima pomažu pri razvoju emocija i kreativnosti, a pjevanje i učenje pjesama idealan je način da klinci i klinceze obogate svoj rječnik i razviju samopouzdanje.

U novoj emisiji prvog kruga muzičkog showa "Neki novi klinci" žiri će biti u malo izmijenjenom sastavu: Aleksandra Prijović, Ivana Selakov, Bane Mojičević, Darko Lazić, Dinča i Topalko.

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer će nastupiti fenomenalni talenti. Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima da što lakše prebrode tremu.

U petak, u četvrtom izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze "Neki novi klinci" koji se emituje na OBN TV nastupiti će sljedeći takmičari: Sofija Lukić (13 godina, iz Beočina), Zorana Mićanović (11 godina, iz Šapca), Jovana Đurđić (12 godina, iz Velike Moštanice), Jovana Jovanović (14 godina, iz Novog Sada), Anesa Suljaković (11 godina, iz Maglaja), Lidija Musić (13 godina, iz Niša), Damjan Dimeski (14 godina, iz Skoplja), Ivana Šundić (14 godina, iz Stojnika kod Aranđelovca) i Jelena Stefanović (12 godina, iz Niša)